Producten

Blèzi uitleg

Bij Blèzi doen we geen concessies. We doen waar we in geloven. Omdat dat het beste resultaat oplevert. Alle producten voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. En we gebruiken alleen de beste ingrediënten. Dat is waar we voor staan en dat is onze belofte aan jou.
Zuiver en werkzaam
De beste ingrediënten, dat zijn toch altijd minerale of natuurlijke ingrediënten? Nee, niet altijd. Waar het Blèzi om gaat is dat onze producten goed zijn voor jou en het milieu. En waar mogelijk kiezen we voor natuurlijke bestanddelen. Sommige natuurlijke ingrediënten veroorzaken huidirritatie, of hebben andere negatieve bijeffecten. In die gevallen kiezen we voor goede en zuivere bestanddelen die op een verantwoorde manier zijn ontwikkeld in laboratoria. Uitvoerig – en geheel dierproefvrij – getest en gekeurd volgens de strengste normen. Duurzaam ontwikkelde ingrediënten met een bewezen werking, die geen irritaties of allergieën veroorzaken. Op die manier gaan natuur en wetenschap hand in hand bij Blèzi.
Veilig en verantwoord
Alle Blèzi producten zijn dermatologisch getest en zijn vrij van parabenen. Alle Blèzi Make-up is parfumvrij; de Skin Care en Body Care producten bevatten een laag percentage allergeenvrije parfum. Omdat ze alleen milde en uitvoerig geteste bestanddelen bevatten, zijn alle Blèzi producten geschikt voor iedere leeftijd en ieder huidtype. Dus ook voor de zeer gevoelige huid. We zorgen ervoor dat ieder product veilig is, voor mens en milieu. Ieder Blèzi product is volledig gecertificeerd en voldoet aan alle strenge veiligheidsnormen van de Europese Unie. Net als de ingrediënten zijn ook onze eindproducten en verpakkingen dierproefvrij.
Eenvoudig en compact!
Welke leeftijd of welk huidtype je ook hebt, onze compacte en complete cosmeticalijn is geschikt voor jou. Dus ook als je een gevoelige huid hebt of je het lastig vindt om make-up makkelijk en mooi aan te brengen. De unieke formuleringen en de hygiënische, luxe verpakkingen zorgen ervoor dat alle Blèzi producten heel effectief en eenvoudig in gebruik zijn. Omdat we onze uiterste best doen het milieu zo weinig mogelijk te belasten, bieden we onze producten zonder papieren omverpakking aan. Uiteraard zorgen we ervoor dat onze verpakkingen zeer gebruiksvriendelijk zijn en aan jouw en onze kwaliteitseisen voldoen.
Een greep uit het assortiment van Blèzi;

All day Foundation:
Blèzi All Day Foundation geeft je huid een opvallend frisse, verzorgde en natuurlijke uitstraling. Deze vloeibare, hydraterende foundation op basis van hoogwaardige ingrediënten geeft je huid direct een perfect gave teint. De foundation heeft een geavanceerde textuur en zorgt voor een ‘second skin-effect’: daardoor heb je een egale teint in elk licht. Je huid voelt direct comfortabel aan dankzij vochtregulerende bestanddelen en natuurlijke vitamine E. De toegevoegde zonnefilter (SPF 15) beschermt je huid tegen UV-straling. Parfumvrij, parabenenvrij, dierproefvrij, long lasting, hypoallergeen, dermatologisch getest, transpiratie- en vochtbestendig.

Lip Fix:
Blèzi Lip Fix is een vloeibare lipstickformule met long lasting kleur.
De Lip Fix is vederlicht: het laat een elastisch en nauwelijks voelbaar laagje achter op je lippen. De formulering met hoogwaardige ingrediënten is hooggepigmenteerd, brengt dun aan en voelt zeer comfortabel aan op je lippen. Door de innovatieve formule zien de kleuren er direct na het aanbrengen schitterend, strak en intens uit. Bovendien kun je twee kleuren over elkaar aanbrengen om jouw persoonlijke tint te creëren.
Lip Fix blijft ongekend lang zitten, is waterproof, veegvast, kissproof, geeft niet af en loopt niet in de lijntjes rondom de lippen.
Hypoallergeen, waterproof, veegvast, parabenenvrij, parfum- en dierproefvrij en dermatologisch getest.
Brow Colour ’n fix
Blèzi Brow Colour ’n Fix geeft je wenkbrauwen kleur en houdt ze in model van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. De wenkbrauwgel maakt je wenkbrauwen in één stap voller en verzorgd. De lichtgewicht gelformule klontert niet, geeft geen schilfertjes en wordt niet hard. De kleur blijft mooi en vervaagt niet: het product is waterproof, veegvast en houdt maar liefst 12 uur. Dankzij de unieke applicator is aanbrengen heel makkelijk.
Hypoallergeen, parfum- en dierproefvrij, parabenenvrij en oogheelkundig getest.