Blog

Een frisse start

Met trots schrijf ik mijn eerste blog over mijn salon. In 1995 behaalde ik mijn eerste diploma, waarna ik meteen ervaring op kon doen in verschillende salons. Bij Anne-Katrien in Berlicum heb ik ruim 3 jaar gewerkt en van haar heb ik de échte kneepjes van het vak geleerd. Wat leuk is dat ik nog steeds contact heb met haar en haar dochter is sindsdien zelfs een goede vriendin van mij. Maar ná 3 jaar wilde ik méér en omdat ondernemer zijn bij ons thuis in het bloed zit, durfde ik het aan om in 2000 mijn eigen bedrijfje te starten. Ná een jaar als ambulante kapster te hebben gewerkt, was het voor mij snel duidelijk dat een ‘echte’ salon mijn droom was. Ik vroeg een vergunning aan om bij mijn huis een salon te mogen starten en zó is ‘Bij Monique’ geboren.

Deze rare periode waar we allemaal inzitten en waarin ik tot 2 keer toe mijn salon heb moeten sluiten, zet je óók aan het denken.  We hopen allemaal dat langzaam alles weer mag en ook zo blijft. Ik maak voor mijn gevoel een nieuwe frisse start en daarbij hoort óók een nieuwe hippe website. Waar ik al mijn ideeën, filosofie in mijn vakgebied en ook andere passies in kwijt kan.