Producten

Hair extensions uitleg

Ik werk in mijn salon met haarvermeerderings producten van Foxy Star. Deze hebben een mooie prijs-kwaliteit verhouding en is zo voor iedereen betaalbaar.

Voor de weave, tape -en losse extensions gebruik ik Sliverfox. De SilverFox-collectie bestaat uit 100% Remy-haar. Deze collectie bevat de meest populaire systemen zoals wax extensions, clip-in-extensions, tape-extensions, EZ-Wire en Hair Weaves. De SilverFox-producten kunnen worden gewassen, gesteild en gekruld. Bovendien kunnen ze worden ontkleurd en worden geverfd (op eigen risico).

Het liefst werk ik met de Weave, eventueel in combinatie met losse -of tape extensions. Deze geven je, zónder het haar te beschadigen in een snelle tijd een mooie volle bos haar.

Met 1 à 2 banen creëer je in een half uur al een mooi volume. Met 3 a 4 banen kun je  in anderhalf uur een prachtige verlenging krijgen! De weave gaat wel een jaar mee en dient iedere 2 tot 3 maanden omhoog gezet te worden. De losse extensions kunnen wel tot 6 maanden mee gaan. Alles is natuurlijk afhankelijk van de kwaliteit van je eigen haar. Ná het plaatsen is knippen en de afwerking, styling bij de prijs inbegrepen.

 

Prijzen:

Losse extensions 40 tot 60 cm                               v.a. €      3,- p/st.

Weave volume 40 tot 60 cm                                   v.a. € 150,-

Weave verlening 40 tot 60 cm                               v.a. € 250,-

Terug plaatsen weave per baan                                    €    25,-

Tape extensions per tape                                        v.a. €    7,50

Uithalen per losse of tape                                              €    0,50