Blog

“Ik moest 2uur blijven zitten!!”

Ná een hele berg corona kapsels, zelf geknipte pony’s en scheve nekpartijen, blijft één punt bovenaan staan! Iedereen wil een nieuw, verfrissend kapsel en anders als wat ze voorheen gewend waren. Één man, hij zag er niet eens zo uit of hij aan een knipbeurt toe was, vertelde dat zijn vrouw wel 2 uur bezig was geweest. Het erge was, zegt hij; ik moest dus óók 2 uur blijven zitten! Tja….onder moest tondeuse kort, boven geknipt, maar dan die rand aansluiten is toch écht wel vakwerk, zei ze! Ik moet zeggen; Het zag er niét verkeerd uit, maar deze man ging vandaag voor een super flitsend, héél anders en retestrak kapsel de deur uit. Dit had ik véél eerder moeten doen, zei hij! De meeste gaan voor een langere coupe en iedereen ziet het kappersbezoek als hét uitje van het jaar! Iedereen gaat dan ook met een ‘big smile’ de deur uit…..dat geeft zó véél voldoening en realiseert mij waarom ik in de eerste plaats ooit kapster wilde worden!