Producten

Matrix Uitleg

SoColor Beauty:

Een permanente crème haarkleuring met het geavanceerde, diep-verzorgende Cera-Oil Conditioning Complex. Dit complex versterkt de structuur van het haar en maakt de oppervlakte weer glad voor een lang houdende en rijke kleur met veel glans, tot wel 20 wassingen. Een schitterende toon-op-toon kleuring zonder ammonia.

Color Sync:

Color SYNC bevat het Cera-Oil Priming Complex. Deze technologie bevat fruitoliën, hexaforce polymeren en 2x meer ceramiden om het haar te versterken, de poreusheid in balans te houden en de conditie van het haar te herstellen.

Total Results:

Total results is een lijn van verzorgings -en stylingsproducten en staat voor goede haarkwaliteit! Voor elk type haar is er in deze lijn een perfect afgestemde shampoo, conditioner, masker, leave-in conditioner en stylingproduct.

Biolage:

Biolage is de allerbeste kwaliteit als het komt op repareren en verzorgen van het haar. Deze lijn bevat geen parabenen en heeft producten met Uv filter. Van beschadigd, droog of futloos haar, naar glanzend, gezond en prachtig haar!