Blog

Weaves, haarverlenging voor mooi lang haar!

Met trots wil ik jullie de nieuwe service in mijn salon showen!

hoe gaaf is het als je wens prachtig lang haar is en hoe gaaf is het als je een afspraak kunt maken en daarna meteen met je mooie lange haar de deur uit gaat. Als je bijvoorbeeld schoenen gaat shoppen, wat hopelijk snel weer gewoon kan, wil je daar niet weken op wachten, die wil je metéén!

Bij Monique kan dat! Binnen 1 uur heb je een mooie volume en binnen 2 uur heb je voller én langer haar.

De prijs/kwaliteit van Foxy Star is top, want ik wil voor iedereen een haarverlenging betaalbaar maken. Voor deze ‘snelle’ verlenging maak ik gebruik van weaves die dmv microrings bevestigd worden en 2 tot 3 maanden kunnen blijven zitten. In de salon kiezen we samen een kleur die matcht en plaatsen die dan direct in jou haar.

Van Foxy Star gebruik ik ook Wax -en Tape extensions. Wil je een mooie bos voor één avondje? Dan ga je voor de Ez-Wire (haarstuk) die gemakkelijk zelf in en uit kunt doen.

Bel of app me gerust voor de mogelijkheden.

Graag tot ziens Bij Monique